fbpx

Personal trainers

Maak vrijblijvend kennis met onze personal trainers

Personal training

Wilt u efficiënt trainen én calorieën verbranden en lukt dit niet op eigen kracht? Dan is personal training iets voor u! U wordt door een van onze trainers optimaal gestimuleerd en gemotiveerd. Wij stellen altijd onze trainingen af op uw doelstelling! personal training is beschikbaar voor fitness, kickboks- en bokslessen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de mail (info@sportcentrumpijnacker.nl)

Tarieven personal training

losse les P.P             € 59,95

Losse les Duo          € 69,95

10 rittenkaart P.P   € 499,50

10 rittenkaart Duo  € 599,50

Premium pakket     € 99,95 Nu 25 korting € 74,96 per maand

RENZO VOOGT

Ik voetbal al vanaf me 3de en ben nog steeds actief in de voetbal. Mijn passie ligt bij voetbal en fitness en het combineren daarvan.

Zelf heb ik ook een sport opleiding afgerond en daar veel van mee genomen. Ik vind het bijzonder om te zien wat mensen kunnen bereiken met de juiste motivatie en passie.

Zelf heb ik al vaker personal trainingen gegeven met allerlei verschillende doelen. Afvallen, spiermassa aankomen, sport gericht en nog veel meer.

Er is niks leukers dan mensen trainen en coachen naar hun doel en een betere leefstijl. Ik help je met de trainingen en het verbeteren van je leefstijl buiten de sportschool waaronder voeding ondersteuning.

Op dit moment ben ik 20 jaar en ga ik nog meerdere opleidingen volgen om mijn kennis nog meer uit te breiden.

Tevens ben ik stage begeleider bij ons sportcentrum.

Opleidingen:
  • Sport en bewegen
  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B
  • Menno Henseman Personaltraining Diploma

JAYTON VAN DER PIJL

Zelf ben ik al heel mijn leven bezig met sport ik heb verschillende sporten beoefend zoals taekwondo, fietscross tot dat ik bij het kickboksen terecht kwam wat ik nu al ruim 11 jaar met plezier doe.
 
Door het kickboksen ben ik ook geïnteresseerd geraakt in het training geven waardoor ik de opleiding sport en beweging ben gaan volgen.
Nadat ik deze opleiding had afgerond ben ik gelijk aan het werk gegaan als kickbokstrainer en fitness trainer.
 
Ik ga elke dag met plezier naar de sportschool of het nou is om zelf te trainen of om trainingen te geven.
Mijn doelgroep is heel breed van beginnend tot ervaren sporters, kinderen, volwassen, kickboks/boks trainingen, fitness/circuit trainingen.
 
Het belangrijkste vind ik zelf dat de sporter met een goed en voldaan gevoel weggaat en weer uitkijkt naar de volgende training
 
Opleidingen:
  • Sport en bewegen
  • Fitnesstrainer A

GERALD LEGRAND

Al heel mijn leven ben ik bezig met sport, het is mijn passie en ik voel me er goed door. Sporten die ik beoefen zijn voetbal en fitness, beide doe ik al vele jaren en altijd nog met veel plezier.

 
Door mijn passie voor sport heb ik meerdere sportopleidingen afgerond, namelijk Sport en bewegen niveau 4 en fitnesstrainer A.
Momenteel studeer ik Voeding en diëtetiek en zit ik in mijn derde studiejaar.
 
Ik ben ervan overtuigd dat je met het juiste trainingsschema, voedingspatroon en begeleiding het maximale uit jezelf kan halen en jezelf kan ontwikkelen hier help ik mensen dan ook graag bij!
 
Ik vind het belangrijk dat cliënten zich op ze gemak voelen, ik zie mezelf dus niet enkel als trainer maar ook als coach. Naast trainen sta ik ook zeker open om steun te bieden op andere gebieden als daar behoefte aan is.  Samen zullen wij het beste in je naar boven halen en je doelen realiseren.
 
Opleidingen:
  • Sport en bewegen niveau 4
  • Fitnesstrainer A
  • Student voeding en diëtetiek

Maak vrijblijvend kennis met onze PERSONAL TRAINERS

Nu 25% Korting!

Op verschillende jaarabonnementen

Meer info @balie in de sportschool.